Dr. Disrespect zagnal svoj studio, ki bo ustvaril novo večigralsko streljačino

Brkati streamer Dr. Disrespect je znan po svojih zabavnih prenosih v živo, kjer praktično vsak teden nadere kakšno od popularnih večigralskih streljačin in gledalci so že vajeni njegovega pritoževanja nad pomanjkljivim igralnimi mehanikami. V iskanju svoje idealne igre je streamer spoznal, da ta preprosto ne obstaja in klavrna nastopa iger Call of Duty: Vanguarda in Battlefielda 2042 sta ga prepričala, da se zadeve loti lastnoročno.

Dr. Disrespect je tako na Twitterju ponosno napovedal ustanovitev povsem novega studia Midnight Society, ki naj bi se delanja igre lotil na povsem nov način. Cilj je ustvariti igro, kjer bi pri oblikovanju mehanik veliko vlogo nosili igralci in tudi tisti najbolj vplivni streamerji, ki si kruh dnevno služijo ravno s preigravanjem večigralskih PvP streljačin. Prva igra novoustanovljenega studia bo tako ravno večigralska streljačina, ki bo na prvo mesto postavila želje samih igralcev.

Morda se sodelovanje slavnega streamerja zdi samo kot marketinški trik, a temu ni povsem tako. Dr. Disrespect, čigar pravo ime je Guy Beahm, ima kar nekaj znanja pri delu znotraj pisarn igričarskega studia. Pred svojo streamersko slavo je Guy delal pri razvijalcu Sledgehammer Games kot oblikovalec stopenj za igri Call of Duty: Modern Warfare 3 in Advanced Warfare.

Midnight Society ima v sebi tudi nekaj drugih veteranov. Na poti razvoja prve igre se je pridružil Robert Bowling, veteran Call of Duty iger in Quinn Delhoyo, ki je pri igri Halo 5 oblikoval stopnje. Razvijalec ima tako nekaj izkušenj in tudi veliko finančnega zaledja, saj se usmerjajo na trg AAA iger, ki s sabo velikokrat prinesejo 60 € cenovno nalepko.

Treba pa je vzeti v zakup, da je studio šele dobro zaštartal in njihova prva igra je verjetno še leta stran, bo pa narejena v pogonu Unreal Engine 5. Midnight Society je trenutno v fazi najemanja delavcev in izbor karier je precej pester, omogočeno pa je tudi delo na daljavo. Ponudbo zaposlitve si lahko ogledate tukaj, a imejte na umu, da so zahteve visoke in med drugim potrebujete vsaj 5 let izkušenj pri delu na večjih igričarskih projektih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime