Modderji v Cyberpunk 2077 vpeljali delujočo železnico, prihaja tudi VR igranje

Ena od neizpolnjenih obljub igre Cyberpunk 2077 je bilo živo in dihajoče mesto prihodnosti, kot ga v videoigrah do sedaj še nismo videli. Čeprav Cyberpunk 2077 dostavi impresivno okolico in ob nočnem sprehajanju med gledanjem ogromnih oglasnih panojev zares dobiš občutek sprehajanja po zakotnih ulicah, kjer so tvoji organi več vredni kot pa ti sam, vseeno nekaj manjka.

Igralci so namreč pogrešali več interakcije z okolico, pa če je to denimo igranje arkadnih avtomatov z nekimi mini igricami, nabijanje pokra do zgodnjih jutranjih ur ali pa vsaj prevažanje s podzemno železnico. To zadnjo stvar so zdaj popravili modderji, ki so na Nexusmods poslali zanimivo modifikacijo Metro System.

Železnica je sicer znotraj mesta Night City že obstajala, a je bila povsem statična in neuporabna. Zdaj se lahko sprehodimo do 19 postaj in se lepo usedemo v vagon ter se odpeljemo do svojega cilja. Preklapljamo lahko med prvo in tretjeosebnim pogledom in zadeva je vsekakor lepa popestritev za vse, ki se radi zares zatopijo v igranje in zavračajo instantno teleportiranje.

Modderska scena te igre se očitno lepo razvija in že naslednji mesec naj bi igro lahko zaigrali tudi preko VR načina. Na njem dela Luke Ross, iznajdljivi modder, ki je že izdal VR načina za igri GTA 5 in Red Dead Redemption 2, zdaj pa dela na predelavi Cyberpunka 2077. Luke pravi, da bi morala modifikacija, če se vmes kaj ne zaplete, iziti že januarja, kar pomeni, da bo izšla pred novo večjo posodobitvijo, ki nam jo je za 2022 obljubil razvijalec CDPR.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime