Battlefield 2042 naj bi svojo 1. sezono dobil šele marca

Battlefield 2042 je izšel dober mesec nazaj in za popolnoma večigralsko izkušnjo je to navadno čas, ko se začne počasi uvajati 1. sezona izzivov, ki da igralcem nek cilj in priboljške za pridno ugonabljanje nasprotnikov. Vendar pa se zdi, da bo šel Battlefield 2042 po drugi poti in razvijalec DICE je glede prihajajočih dogodkov čudno tiho.

Ni skrivnost, da se novi Battlefield ni ravno dobro odrezal pri kritikih in igralcih. Ti niso bili ravno navdušeni nad sistemom igralnih razredov in preobsežnimi mapami, probleme pa so povzročali tudi hrošči in slaba optimizacija. DICE sicer dela na popravkih, a o kakšni novi vsebini za zdaj še nismo slišali in morda bomo na to morali počakati še kar nekaj mesecev.

Kopač po datotekah temporyal se je med svojim raziskovanjem dokopal do zanimivih informacij. Igra naj bi prvih 12 tednov držala samo različne tedenske izzive, kar pomeni, da se naj bi 1. sezona pojavila šele marca 2022, nekje takrat pa bomo dobili tudi novo mapo Exposure.

battlefield

Marec je presneto daleč stran in to še posebej velja za naslov, ki se že zdaj bori s šibko bazo igralcev. Battlefield 2042 je pretekli vikend igralcem ponudil brezplačni preizkus in čeprav so se med tem številke opazno dvignile, so zdaj zopet začele povzeti navzdol in kdo ve, koliko ljudi bo zadevo še igralo naslednje leto, ki bo praktično vsak mesec ponudilo novo AAA igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime