Tule je 9 minut povsem novega igranja Diabla 4

Activision Blizzard je zadnje mesece tarča upravičenih kritik, ki se vrtijo vsega drugega kot pa samih iger. Zato je morda veliko ljudi kar pozabilo, da je tole razvijalec iger, ki je že nekaj časa nazaj napovedal četrti del Diablo franšize in ob prvem napovedniku še zatrdil, da bo razvoj trajal še kar nekaj časa.

Zlagali se niso, saj je razvijalec dober mesec nazaj napovedal, da bo Diablo 4 potreboval več napora kot je bilo sprva načrtovano in čeprav datum izida ni bil najavljen, lahko med vrsticami preberemo, da zadeve ne bo na spregled niti v letu 2022.

Razvoj medtem poteka dalje in da ne bi na igro povsem pozabili, nam je spletna stran GameSpot priskrbela nov igralni napovednik, ki predstavi kar nekaj zanimivosti. Vidimo lahko igranje različnih igralnih razredov in očitno bodo tudi njihove sposobnosti vsebovale več stopenj in različne obsege proženja specialk. Blizzardu je uspelo v igro vpeljati tudi nekaj manjših podrobnosti, ki pa vseeno veliko pridodajo k turobnemu vzdušju, na katerega cilja Diablo 4. Eden od teh primerov je denimo kri, ki jo bomo ob rezanju demonov dobili na oklep svojega lika. Upamo samo, da bo ta zadeva dinamična in se bo prilagajala na sovražnika, saj sekanje kosti iz okostnjaka za sabo pač ne bi smelo puščati krvi.

O potencialnem datumu izida nismo izvedeli ničesar res novega, več podrobnosti glede igre pa si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime