Tale masažer naj bi z razgibavanjem dlani poskrbel za boljše igričarske dosežke

Kitajsko podjetje Bauhutte se je usmerilo izdelovanje izdelkov za igričarski trg, ki jih ne vidimo velikokrat. Bauhutte je prvič v oko javnosti stopil preko svojih igričarskih postelj, ki so v sebi vsebovale vse, razen WC-ja, pred kratkim pa so na trg poslali povsem nov izdelek, ki naj bi poskrbel za boljše igričarske dosežke.

masažer

Gre za preprost shiatsu masažer, ki vam razgiba dlani in prste ter vas tako bolj pripravi na vse virtualne izzive. Znotraj masažerja se nahaja 15 zračnih blazinic, te pa lepo zaobjamejo vaše dlani in prste in iz teh preženejo utrujenost.

Na voljo so tri različne jakosti masaž, naprava pa tudi omogoča nastavitev, ki bodisi razmiga samo dlani ali pa samo prste. Za bonus je znotraj tudi grelec, ki vam pred igranjem segreje dlani, to pa poskrbi za boljšo cirkulacijo krvi, kar je vedno dobra novica.

masažer

Morda se zdi naprava nepotrebno zapravljanje denarja, a temu ni povsem tako. Profesionalni e-športni igralci pred vsako igro uporabljajo grelnike rok, nekatere e-športne ekipe pa s sabo vlačijo pravega maserja, ki je specifično usmerjen v razgibavanje dlani in prstov.

Žal Bauhutte svoje izdelke prodaja samo na Kitajskem in to za ceno dobrih 120 €. A brez skrbi, saj lahko na Amazonu kupite podoben brezžičen izdelek in to po skoraj polovični ceni, nekaj podobnih izdelkov pa ponuja tudi slovensko podjetje UVI.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime