Resident Evil Village je bil izglasovan za najboljšo Steamovo igro leta 2021

Glasovanja je konec in igralci ste se s skupnimi močmi odločili za najboljše igričarske ponudbe, ki nam jih je v letu 2021 dostavil Steam. Kljub prestavljanjem izidov je bila konkurenca še vedno velika in kategorije z nominacijami so prekipevale z zanimivimi igrami, ki so vsekakor predstavljale vrhunec lanskih igričarskih izkušenj.

Glavno nagrado najboljše igre leta 2021 je pobrala grozljivka Resident Evil Village, ki je tudi na naši lestvici pobrala zlato medaljo. Village je v glavni kategoriji premagal močne konkurente kot so New World, Valheim, Cyberpunk 2077 in Forza Horizon 5. Cyberpunk 2077 tehnično ni izšel v 2021, vendar pa se Steamove nagrade s tem preveč ne obremenjujejo in treba se je zavedati, da o nominacijah in končnih zmagovalcih odločajo samo igralci.

Zanimivi so tudi zmagovalci drugih kategorij. Najbolj inovativna igra je postala Deathloop, najbolj sproščujoča Farming Simulator 22, naslov najboljše zgodbe pa je prevzel Cyberpunk 2077. Cooking Simulator VR je po mnenju igralcev najboljša VR igra, na področju zvoka pa se je najbolje odrezal Guardians of the Galaxy.

Celoten seznam zmagovalcev si lahko ogledate tule in če vas kakšen šampion prepriča v svoj nakup, potem se splača pohiteti, saj se Steamova razprodaja zaključi že jutri, 5. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime