Bogata prodajalka prdcev zaradi prekomernih vetrov pristala v bolnici

O Stephanie Matto smo pisali teden nazaj in se takrat čudili njeni genialni poslovni potezi, ki ji je v zelo kratkem času do roba napolnila bančni račun. Zvezdnica resničnostne oddaje 90 dni do poroke je namreč odkrila, da si pohotneži po celem svetu neizmerno želijo vohanja njenih prdcev in te je začela stekleničiti in prodajati po zasoljeni ceni 1000 dolarjev po kozarcu.

prdci

Posel je zacvetel in podjetna Stephanie je v zelo kratkem času zaslužila 100k dolarjev. Ravno pa je dobro vzpostavila svojo proizvodno linijo, ko je šlo vse po zlu in prdeča mladenka je za vedno obesila svoj anus na klin in se za vedno upokojila.

Veliko ljudi je predvidevalo, da je Stephanie v kozarčke pakirala samo smrdeči zrak, ki ga je dobila bog ve kje, a temu ni bilo tako. Punca je namreč nekaj dala na svoj sloves in tako je vsak njen kozarec nosil uradni štempelj njenega črevesja. Vendar pa tako vetrenje ne pride kar samo od sebe in Stephanie je morala uživati prav posebno dieto, ta pa je bila sestavljena iz jajc, proteinskih pripravkov in seveda fižol.

Žal pa je bilo povpraševanje, tako kot pri konzolah PlayStation 5, enostavno preveliko. Stephanie je na teden zapakirala in odposlala tudi po 50 kozarčkov, vse to pa je stresno vplivalo na njeno telo. Nedavno je tako v enem dnevu tri proteinske mešanice, ki jih je prelila s fižolovo juho. To je bil potencial za pravi prdeči hurikan, a namesto da bi vetrovi potovali navzdol, so udarili v drugo smer in Stephanie je kmalu začutila, da ga je močno pokronala.

Težko ji je bilo dihati in začelo jo je ščipati v prsih, zato se je ustrašila, da bo morda doživela infarkt. Hitro je poklicala prijateljico, ta pa jo je odpeljala na urgenco in izvidi so pokazali, da so vse bolečine povezane z notranjimi vetrovi. Zdravnik ji je svetoval spremembo diete, dobila pa je tudi zdravilo, ki odpravlja prdenje in tako se je njena kariera tudi zaključila.

Stephanie je svoj posel zdaj preselila v virtualni svet in čeprav njenih fizičnih kozarčkov ne morete več kupiti, so tu še vedno uradni NFT-ji, ki jih lahko kupite na unikatno poimenovani strani FartJarsNFT.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime