Ženska je s prodajanjem prdcev v kozarcih zaslužila 100k dolarjev

Da se da na internetu zaslužiti lep kupček denarja in se za to ni treba preveč potruditi pričajo razne zgodbe OnlyFans zvezdnic, ki so samo v nekaj tednih zaslužile toliko, da jim praktično ni treba več delati celo življenje. A za takšne zneske je navadno treba odvreči oblačila in ko daš enkrat te zadeve na splet, jih dol ne boš več dobil zlahka.

A obstajajo tudi drugi načini za polnjenje bančnega računa, saj je na svetu veliko ljudi, ki imajo dokaj nenavadne fetiše. Zlato žilo je odkrila Stephanie Matto, njena specializacija pa prodajanje prdcev v kozarcih, ki jih mora nato nek nesrečen dostavljavec prepeljati skozi pol sveta v roke končne stranke.

Stephanie je v oči javnosti najprej prišla preko resničnostnega šova 90 dni do poroke, tam pa so gledalci gledali njeno nesrečno romanco z njeno izvoljenko Eriko Owens. Par na koncu ni našel skupne poti, Stephanie pa se ni predala. Trenutno namreč nastopa v novem šovu 90 dni do poroke: samsko življenje, začela pa je tudi svoj samostojen posel, ki je prodajanje vetrov v zaprtih kozarcih.

Svoj navdih je zagotovo našla pri punci Belle Delphine, ki je na področju prodajanja bizarnih izdelkov pohotnim strankam orala ledino. Vseeno pa je Belle prodajala vodo iz svoje kopeli in je končna stranka prejela nekaj fizičnega, s čimer so nato počeli bog ve kaj. Stephanie po drugi strani dobesedno prodaja veter v kozarčkih in od tega presneto dobro služi.

Dvomljivcem je na svojem Instagram profilu pokazala zaslužek iz svoje platforme Unfiltrd, kjer je nakapljalo že dobrih 78k dolarjev, od takrat pa naj bi številka presegla 100.000 zelencev.

Stephanie je v videu tudi pokazala svojo vsakodnevno rutino, ki kaže njeno posebno dieto, ta pa ji omogoča hitrostno prdenje in res mora biti poseben občutek, ko v zraku zavohaš smrad in se ti pocedijo sline od zaslužka. Stephanie pravi, da največ njenih strank pride iz Indije, vsak kozarček pa stane 1000 $, a jih je trenutno prodajala s 50 % popustom, kar je še pospešilo dobiček.

Punca je bila seveda deležna negativnih kritik, a se na te ne ozira, saj pravi, da prdenje ni lahek posel in da lahko vsak dvomljivec sam proba prdniti večkrat na dan in bo videl, kakšen muke prestaja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime