Horizon Forbidden West v novem videu predstavi svoja plemena

Po dolgem čakanju in prestavljanju izidov bo igra Horizon Forbidden West končno prešla v roke igralcev, ki potrpežljivo čakajo na nove avanture z junakinjo Aloy. Razvijalec Guerilla Games igralne formule ne namerava preveč spreminjati, tako da nas še vedno čaka velik in odprt svet, ta pa bo tokrat malce bolj raznolik, saj ga bodo poseljevala različna plemena.

Nov video se spusti ravno v raziskovanje različnih ljudstev, ki jih boste našli med raziskovanjem sveta. Pleme Carja smo že spoznali v originalu, v Forbidden West pa bodo varovali kraljestvo pred novimi nevarnostmi, ki se skrivajo na nevarnem zahodu. Vračajo se tudi Oserami, ki smo jih prav tako spoznali že v originalu, ti bojevniki pa so tokrat dobili nekaj tehnoloških nadgradenj. Tenakth so povsem novo pleme, ki ga do sedaj še nismo srečali. Gre v bistvo za krhko zavezništvo treh klanov, ki pa lahko vsak trenutek razpade. Za konec so tu še Utaruji, ki so bili v Horizon Zero Dawn samo bežno omenjeni, tokrat pa bomo lahko raziskovali njihovo domovino Plainsong.

Horizon Forbidden West je že presneto blizu izida, saj jo bomo na konzolah PlayStation 4 in 5 zaganjali od 18. februarja dalje. V 2022 bomo dobili še eno odpravo v nevarni svet Horizona, saj je bila pred kratkim najavljena VR igra Horizon Call of the Mountain, ki jo bomo lahko igrali samo na očalih PS VR 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime