Serious Sam 4 dobiva samostojni dodatek Siberian Mayhem

Založnik Devolver Digital je držal obljubo in po kratkem dražilniku smo včeraj dobili tudi polno uradno najavo nove Serious Sam igre, ki nas bo tokrat odpeljala v zamrznjeno Sibirijo.

Siberian Mayhem je več kot očitno nekakšen samostojen dodatek igre Serious Sam 4, ki jo je septembra 2020 po dolgem razvojnem ciklu izdal hrvaški studio Croteam, žal pa projekt ni izšel v najboljšem stanju in po spletu se je od takrat nabralo kar nekaj kritik. Ravno zaradi tega je morda Croteam pri najavi novega projekta izpustil številko 4 ter zadevo predstavil kot povsem novo avanturo Resnega Samota, ki pa bo vizualno praktično enak štirici.

Zanimivo je, da tokrat za razvoj ni poskrbel sam Croteam, ampak je večino dela opravil zunanji studio Timelock. To je njihov prvi projekt, člani ekipe pa prihajajo iz Rusije, tako da se lahko nadejamo verno prenesene okolice Sibirije.

Napovednik me je presenetil, saj zadeva dejansko izgleda hudo zabavno. Stopnje so videti nekoliko manjše, novi grdavži pa nam znajo ponuditi lep izziv. Video mi je je obudil spomine na starejše Serious Sam naslove in morda bo ravno Timelock Studio rešil franšizo pred potopom.

Čaka nas tudi nekaj prevažanja z motornimi sanmi, tu pa bodo nova orožja, med katerimi izstopa klasični AK-47, ki ga je v igrah vedno zabavno vihteti. Če bo poskrbljeno še za dobo optimizacijo, nas morda res čaka lep kos starošolske strelske akcije, kjer lahko pozabimo na zgodbo in se osredotočimo zgolj na akcijo.

Serious Sam: Siberian Mayhem izide 25. januarja, na Steamu pa boste zanj odšteli 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime