Pazite se kvarnikov, saj je na splet ušla polna verzija igre Horizon Forbidden West

Sony navadno dobro čuva svoje skrivnosti in pri napovedi novejših projektov smo večinoma ujeti popolnoma nepripravljeni. A zalomi se jim pri v igrah, ki so tik pred izidom, ko se nekdo dokoplje do polne različice igre, to preigra in nato vse podrobnosti zgodbe predstavi širnemu internetu, nepridipravi pa nato te kvarnike izkoriščajo za kvarjenje zabave nič hudega slutečim igralcem.

Nekaj takega se je zgodilo pri splavitvi igre The Last of Us Part 2, spletna stran VGC pa zdaj poroča, da naj bi se to zgodilo tudi s prihajajočim naslovom Horizon Forbidden West.

Slike so se pojavile na Twitterju in naj bi bile vzete iz verzije igre za konzolo PlayStation 4. Prvi odzivi igralcev s bili odlični, saj so se vsi divili nad grafično lepoto, ki jo lahko še vedno izrišejo zdaj že hudo upehane konzole PlayStation 4.

Sony je hitro ukrepal in začel brisati slike iz spleta in tudi te na Twitterju so bile umaknjene zaradi pritožb glede kršenja avtorskih pravic, kar nam lahko da vedeti, da so bile le te legitimne. Založnik zdaj budno pregleduje internet in umika ponovno nalaganje slik, kar dokazuje tudi forum Resetere.

A zdi se, da je bila škoda že narejena, tako da je trenutno treba biti pozoren, saj lahko hitro kje naletite na kakšen kvarnik, ki vam bo pokvaril zgodbo. Pazljivo pregledujte zasebna sporočila in še posebej se pazite YouTube komentarjev, ki velikokrat vsebujejo ravno takšne kvarnike.

K sreči nam ne bo treba predolgo gledati izza ramena, saj Horizon Forbidden West izide že 18. februarja za konzoli PlayStation 4 in 5. Kupci verzije prejšnje generacije boste lahko opravili brezplačno nadgradnjo na verzijo za PlayStation 5, nedolgo nazaj pa je bil napovedan tudi ločen naslov Horizon Call of the Mountain, ki ga bomo lahko poganjali samo na VR očalih PS VR2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime