HITMAN 3 bo 20. januarja skočil na Steam in s sabo prinesel kup nove vsebine

Razvijalec IO Interactive ima sedaj sicer polne roke z izdelavo nove James Bond igre, a to ne pomeni, da so pozabili na gologlavega Agenta 47, ki igra glavno vlogo v njihovi seriji iger HITMAN. Od tretjega dela te franšize bo minilo eno leto in razvijalec bo v letu 2022 v HITMAN 3 pripeljal cel kup nove vsebine in sicer preko nove sezone Year 2.

Steamovi podporniki boste zagotovo veseli novice, da igra zapušča svojo zavezanost trgovini Epic Games in bo 20. januarja prispela tudi na Steam. Igro boste lahko kupili posamično ali pa v novem paketu Hitman Trilogy, ki bo v sebi vseboval vse tri glavne izdaje franšize, ki je svoje novo življenje začela leta 2016.

Tu pa se novosti ne končajo. Skladno s tem datumom bomo lahko na Steamu zagnali tudi VR verzijo igre. V navidezni resničnosti boste lahko preigrali vse tri dele, zadeva pa bo v primerjavi s PSVR verzijo močno nadgrajena, saj bodo podprti tudi kontrolerji in tako boste lahko v rokah držali klavirsko žico in z njo aktivno poskrbeli za svojo izbrano tarčo.

Čakata nas tudi dva povsem nova igralna načina. Freelancer nas bo postavil v varno hišo, kjer bomo na začetku izbrali svojo opremo in se nato podali na krvavi lov za našo tarčo. Vmes bo treba pospraviti cel kup sovražnih vojakov, vse dokler ne bomo prišli do zadnje sobane, kjer se bo nahajala naša tarča. A ta ne bo označena in tako se bomo morali zanašati na namige, ki smo jih pridobili tekom igranja in tako identificirati pravega grdavža, za izbiro pa bomo imeli omejen čas.

Drugi način se imenuje Elusive Target Arcade, ta pa bo, za razliko od Freelancerja, na voljo 20. januarja. V tem igralnem načinu bomo morali opravljati in odstranjevati izmuzljive tarče eno za drugo, za nagrado pa bomo dobili ekskluzivne dobrote. Če nam vmes spodleti, bo treba iti spet od začetka, za ponoven poskus pa bo treba počakati 24 ur.

Enkrat letos bo igra dobila tudi ray tracing osvetljevanje, ki bo grafično lepoto dvignilo na povsem novo raven, čaka pa nas tudi nekaj nove štorijalne vsebine v podobi nove mape Rocky, ki pa je zaenkrat zavita v tančico skrivnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime