Nekdo je preigral Sekiro: Shadows Die Twice v dveh urah in to z zavezanimi očmi

Internet mi je čez vikend dokazal, da kljub svoji dolgoletni karieri v pritiskanju gumbov na igralnem ploščku še vedno nimam pojma o pravem igranju iger. No, v bistvu mi je to dokazal tradicionalni dogodek v hitrostnem preigravanju iger AGDQ, ki je tudi letos pred kamere zvabil ogromno igričarskih mojstrov, ki so v kar se da hitrem času preigravali svoje najljubše naslove.

Eden od njih je bil Mitchriz, ta pa je gledalcem pokazal brzenje skozi igro Sekiro: Shadows Die Twice. Gre za poslednji naslov razvijalca FromSoftware, ki je znan predvsem po svojih igrah Dark Souls, te pa so slavne po svoji težavnosti. Tudi Sekiro se drži tega izročila in če se morda spomnite našega opisa izpred nekaj let, potem veste, da smo nad igranjem zaradi težavnosti obupali.

Mitchriz pa s to težavnostjo nima problemov. Še več, skozi večkratno preigravanje mu je Sekiro postal tako lahek, da se ni lotil samo hitrostnega preigravanja, ampak si je pri igranju zadal še dodatni izziv. Celotno potovanje skozi fantazijsko Japonsko s povsem zavezanimi očmi in vse to mu je uspelo v samo dobrih dveh urah.

Tako se je moral skozi celo igro zanašati samo na zvočne namige, ki jih ima Sekiro k sreči cel kup. Nekaj težav mu je sicer na začetku povzročal šef Raging Bull, ampak vse ostalo je šlo čez bolj ali manj brez zapletov. Kljub temu, da je ta njegov dosežek vreden občudovanja, to ni uradni rekord preigravanja Sekira z zavezanimi očmi. Tega namreč drži kitajski igralec “just blind”, ki je izziv opravil 1 uri, 36 minutah in 50 sekundah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime