South Park – 25. sezona končno dobila datum izida

Kdo bi si mislil, da bodo koščki izrezanega kolaž papirja, ki se animirano sprehajajo po zaslonu in so odeti v zvrhano merico črnega humorja, leta kasneje še vedno popularni in jih bomo gledali še vrsto let? A ravno to se je zgodilo in od prve sezone iz leta 1997 sta idejna fotra serije South Park Matt Stone in Trey Parker spočela že 24. sezon in se zdaj pripravljata za zagon 25. sezone, ki bo zopet spočeta kot plod sodelovanja s Comedy Centralom.

Od zadnje “prave” sezone South Parka je preteklo že kar nekaj časa, saj je ta izšla leta 2019. 24. sezona je bila v bistvu sestavljena iz štirih krajših filmov, ki so se vrteli okoli pandemije Covid-19. Tako v bistvu to niso bile prave epizode in 24. niti ni bila prava sezona, a to so tehnikalije. Pomembno je to, da sta Matt in Trey zdaj uradno napovedala 25. sezono in zraven v javnost poslala kratki dražilnik, ki pokaže samo orkester med vajami.

Ni še čisto jasno, koliko epizod bo držala nova sezona. 6. epizod naj bi dobili 2. februarja, a Comedy Central ni pojasnil, ali bo to celotni izkupiček te sezone ali pa je to samo prvi sklop epizod. Kakorkoli se obrne, zadeve bomo lahko od prvega dneva spremljali na uradni strani South Parka.

Matt in Trey delata tudi na novi komediji, ki jo je spisal South Parkov scenarist Vernon Chatman. Zaenkrat neimenovani projekt bo sledil zgodbi mladega temnopoltega igralca, ki v muzeju igra sužnja, a nato spozna, da so si belopolti predniki njegove punce nekoč lastili njegove. Zaplet je vsekakor vreden gledanja, žal pa bo tudi ta projekt, tako kot nedavni South Park filmi, zavezan pretočnemu servisu Paramount+, ki pa pri nas ni na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime