Cuphead serija dobila nov napovednik pred februarskim izidom na Netflixu

Igra Cuphead nas je vse presenetila leta 2017 in to v večih pogledih. Najprej je v oči stopila ročno izrisana podoba, ki je vizualno spominjala na prastare risanke iz leta 1930. Nato pa smo še začudeno gledali v igralne mehanike, saj se je za prisrčno podobo skrivala hudo težavna platformska izkušnja, ki je zaradi jeze pri igralcih zahtevala marsikak razbit igralni plošček.

Razvijalec MDHR že dolgo dela na nadaljevanju The Delicious Last Course, ki naj bi izšlo konec junija, še pred tem pa bomo navezo Cupheada in Mugmana videli v povsem novi avanturi The Cuphead Show! na pretočnem servisu Netflix. Ta se zdaj zlagoma približuje izidu prve sezone in Netflix je včeraj na splet poslal prvi malce daljši napovednik.

Kaj reči, zadeva je zagotovo Cuphead in vidi se, da je MDHR igral plodno vlogo pri kreativnem procesu. Podoba je še vedno vrhunska, čeprav je tokrat računalniško generirana, šalčki pa se bosta zopet sprehajali po otoku Inkwell Isle, ki bo zopet postreglo s celim kupom nevarnosti.

Vračajo se nekateri znanci iz igre, kjer so nam nagajali kot šefi. V napovedniku lahko denimo vidimo žabi Ribby in Croaks, zlobnega The Devila, med drugim pa lahko ugledamo preračunljivega Kinga Dicea.

Prva sezona prihaja že 18. februarja, na žalost pa bodo epizode dokaj kratke. Vse skupaj jih bo 12 in bodo dolge vsega 12 minut.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime