Tule je 20 minut novega igranja težko pričakovanega Elden Ringa

Nova igra razvijalca FromSoftware igralca vzburja že vse od prvega napovednika in težko je verjeti, da je zadeva zdaj že praktično pred vrati. Elden Ring bo eden od najbolj pomembnih izidov v letu 2022 in trenutno na Steamu zaseda prvo mesto najbolj zaželenih iger med igralci.

Da bo čakanje na izid malce lažje je poskrbel YouTube kanal Xolara. Ta je objavil serijo novih igralnih posnetkov, ki so bili narejeni med zaprtim mrežnim testiranjem in pokažejo povsem nove zadeve, ki jih v uradnih predogledih ni bilo možno videti ali pa preizkusiti.

Poleg jezdenju konja in prečkanja ogromnega sveta lahko vidimo ogromno želvasto žival, ki spominja na nekega titana iz igre Shadow of Colosus. Xolara pravi, da je tega velikana odkril med kopanjem po igrinih datotekah in da morda ta nasprotnik sploh ne obstaja v igri.

Poleg tega si lahko ogledamo tudi borbo proti človeškemu nasprotniku Melini, spopad s čudnim rakastim nasprotnikom, nasproti pa se nam bo postavil tudi ogromen, a dosti shiran ptičji grdavž, ki se je rodil iz ene še posebej bolne domišljije umetnika.

Elden Ring je vsekakor vreden preigravanja in komaj čakamo na izid, ki se bo odvil 25. februarja. Med čakanjem se lahko tudi vrnete v svet FromSoftwarovih iger, saj trenutno poteka večji dogodek v igri Dark Souls 2, ki je bil organiziran iz strani zveste skupnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime