Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin z novim napovednikom postal še bolj bizaren

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin je dokaj čuden primerek dolgoletne jRPG serije Final Fantasy. Square Enix je igro sprva napovedal junija lani in na spletu so se hitro pojavila zabavna norčevanja, ki so brila norca iz prekomerne uporabe besede “chaos”.

Vendar pa to ni bila edina razlika, ki jo je Stranger of Paradise pokazal v primerjavi s prejšnjimi deli serije, saj je bilo vsakemu jasno, da bo tole hudo bolj akcijska igra, ki se ne bo zanašala več na izmenični boj, ampak na realnočasovno tepežkanje. To niti ni tako čudno, saj je Square Enix za razvoj tega naslova najel razvijalca Team Ninja, ta pa pod svojim življenjepisom skriva “souls-like” pretepačini Nioh, ki sta znani po svoji težavnosti in tudi naprednem boju.

Stranger of Paradise je včeraj prejel nov napovednik in ta igro prikaže v veliko boljši luči od prejšnjega videa. Vmesne sekvence bodo zopet čudovite in tudi ta igra bo nosila nekaj smešnega glasovnega podajanja v angleščini, kar je za jRPG-je postal že štempelj kvalitete.

V videu lahko vidimo tudi nekaj novega pretepanja dobro zamišljenih šefov, na voljo pa bodo trije igralni razredi: Red Mage, Berserker in Samuari. Mag bo nekakšna mešanica napadalnega in podpornega razreda, Berserker bo čist tank, medtem ko bo Samurai ciljal na čim več škode.

Napovednik nekje na sredi preklopi tudi na malce bolj bizarno noto, saj se zadaj začne odvijati pesem My Way od Franka Sinatre, za katero tule ni nekega posebnega razloga, a to da Strangerju samo še tisti dodatni pečat nenavadnosti, v katero bo očitno odeta celotna igralna izkušnja, ki bo za zgodbo vzela štorijalno podlago prvega Final Fantasyja.

Kako bo izpadel ta končen in dokaj nenavaden recept bomo izvedeli 18. marca, igra pa bo na PC-ju izšla samo v trgovini Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime