The Elder Scrolls Online dobiva junija nov dodatek

Na Elder Scrolls 6 boste morali počakati še nekaj let in če ste oboževalec fantazijske dežele Tamriel, potem vam ne ostane drugega kot pa da se spravite v preigravanje starih Elder Scrolls iger ali pa srečo preizkusite v MMO-ju The Elder Scrolls Online, ki že dolgo prejema novo vsebino in pred je povsem nova avantura, ki bo nosila podnaslov High Isle.

Dodatek bo del celoletne avanture Legacy of the Bretons, lokacija dogajanja pa bo Systres Archipelago, kjer se bodo tudi odvijali pogovori, ki naj bi enkrat za večno končali vojno med tremi zavezništvi – Three Banners War.

V ospredju bo tokrat rasa Bretonov, ki so že stari znanec Elder Scrolls iger, a okoli njihove zgodovine in političnega ozadja nikoli nismo izvedeli preveč. Razvijalec pravi, da so se za njih odločili na podlagi tega, da je njihova domovina bolj srednjeveška, High Isle pa nam bo dostavil malce bolj realistično zgodbo, tako da se nam ne bo treba zopet ukvarjati s ponorelimi Deadric princi.

Uvod v dodatek se bo začel že marca s povem novim DLC-jem Ascending Tide, ki nas bo lepo pripravil za zaplet nove razširitve. Poleg zgodbe bomo takrat dobili tudi dve novi temnici, High Isle pa bo s sabo prinesel tudi dva nova kompanjona, ki ju bomo lahko vzeli s sabo na različne avanture, kasneje pa nas čakajo še dodatne ječe in nova štorijalna vsebina.

the elder scrolls online

Ena večjih zanimivosti, ki jih bo The Elder Scrolls Online prejel letos je mini igra s kartami Tales of Tribute. Ta hudo spominja na Gwent iz Witcherja in tako bomo lahko med sprehajanjem po svetu na rundo kartanja izzvali naključnega NPC-ja, z zmagami pa si bomo lahko prigarali nove karte, zlato in dodatke za opremljanje doma. Morda se veliko ljudi ne zaveda tega, da ima The Elder Scrolls že dolgo svojo igro s kartami Legends, ki je še vedno živa in jo lahko igrate na Steamu ali pa mobilnih napravah. Stavimo, da bo razvijalec ravno iz Legendsa izmaknil kakšno idejo za grajenje svoje vizije kvartopirske mini igre.

The Elder Scrolls Online: High Isle med nas prihaja 6. junija, a na konzolah boste morali počakati do 21. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime