Film Uncharted dobil še zadnji napovednik pred izidom

Po zamiku izida za 6 mesecev je film Uncharted končno prišel do predproge kinodvoran. Sony se je zato odločil na splet poslati še zadnji napovednik pred končnim izidom, ki pokaže še nekaj novih scen iz avanturističnega življenja Nathana Draka, ki ga bo tule odigral mladostniški Tom Holland in njegovega mentorja Scullyja, ki ga bo iz iger na filmska platna poskušal prenesti Mark Wahlberg.

Napovednik sicer ne pokaže kaj posebej novega, saj smo skakanje po letalu in zračno pilotiranje ostarelih piratskih ladij videli že prej, vseeno pa nov video s sabo prinese nekaj novih šal in prvič lahko vidimo, da bo Nathan kupil Scullyju mačkona, ki mu bo pomagal pri njegovem osamljenem življenju. Zgodba bo sicer drugačna od tistih iz iger, saj bomo videli odraščanje Nathana, ki mu je Scully pridno delil nasvete, še preden se je dvojec pojavil v prvi igri Uncharted 1.

Ko smo že pri teh, nedavno nazaj je na konzoli PlayStation 5 izšla predelava Uncharted: Legacy of Thieves Collection, ki je v nadgrajeno podobo spravila igri Uncharted 4 in The Lost Legacy, tako da imate še nekaj časa, da se spravite v pustolovsko razpoloženje pred izidom filma, ki se bo zgodil že 17. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime