Novi napovednik za filmski Uncharted nam končno dostavi Sullyja z brki

Sony je za namene selitve svojih največjih igričarskih licenc na filmska platna ustanovil prav posebno vejo PlayStation Productions, prvi rezultat te produkcije pa bo filmska predelava iger Uncharted.

Zgodba ne bo sledila dogodkom iz iger, ampak se bomo raje preselili v preteklost, kjer je bil naš glavni junak Nathan Drake še paglavec in mu je moral njegov mentor Victor Sullivan vseskozi dostavljati lekcije, ki pa jih je Nathan največkrat preslišal.

Zgodba se bo tako vrtela okoli njunega prijateljstva, seveda pa bo poskrbljeno tudi za raziskovanje starodavnih utrdb in jam, ki v sebi skrivajo nepredstavljivi zaklad. Predmet iskanja je tokrat El Dorado – mesto zlata, ki ni bilo nikoli najdeno in zanj se seveda potegujejo tudi sovražne grabežljive roke, ki jim bo tokrat načeloval Antonio Banderas.

Dobili smo drugi napovednik, ki lepo nakaže, da akcije vsekakor ne bo manjkalo, prisoten pa bo tudi tisti humor, ki je značilen za Uncharted zgodbo. Glede na videno nas lahko potolaži dejstvo, da imajo igralci med sabo nekaj kemije in da bo Sully v vsaj enem kadru nosil svoje markantne brke.

Še pred filmom igralce čaka izdaja paketa Uncharted: Legacy of Thieves za PlayStation 5, ki bo v sebi nosil igri Uncharted 4 in dodatek The Lost Legacy, obe zadevi pa bosta dobili grafično in tehnično nadgradnjo.

PlayStation Productions dela tudi na drugih projektih in naslednja izdaja bo prišla v obliki partnerstva, saj bomo na pretočnem servisu HBO Max dobili serijo The Last of Us. Dela se tudi na filmu Ghost of Tsushima, a ta projekt je še precej daleč stran, tako da o njemu ne vemo še praktično ničesar.

Uncharted bo v kina prispel 18. februarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime