Mojstrovino Resident Evil 4 lahko zdaj igrate v nadgrajeni grafični podobi

O predelavi Resident Evil 4 HD Project smo pisali že večkrat. Gre za ogromen projekt iz strani oboževalcev, ki so dolgih 8 let gledali v vse teksture te legendarne grozljivke in preko mukotrpnih procesov so nadgradili čisto podobico znotraj igre ter tako tem zvišali ločljivost ali pa jih ustvarili popolnoma na novo.

Poleg tega so ustvarjalci poskrbeli za boljšo osvetlitev, k vsemu temu pa so dodali tudi izboljšane vmesne sekvence in vključili manjkajoče grafične efekte, ki so se na PC verzijami med vsemi predelavami od izvirnega izida na GameCubu, preprosto izgubili.

Skratka, tole je definitivna verzija igre Resident Evil 4 in po vseh teh mučnih letih je zadeva končno nared za igranje. Za igranje boste morali najprej prenesti igro na svojem Steam računu, nato pa skočite na uradno stran projekta, kjer vas čaka prenos ogromne, dobrih 37 GB velike datoteke, ki jo je najbolje izmakniti iz dodanih torrentov.

Namestitev ni samodejna, saj boste morali razširiti in zamenjati nekaj datotek ter na koncu pokrpati izvršno datoteko, da bo ta lahko izkoristila več kot 4 GB pomnilnika. A po vsem tem vas bo pričakala poslastica v obliki igranja dobrega, starega Resident Evila 4, na katerem naj bi delal tudi Capcom in še letos naj bi najavil ali pa celo na police poslal svojo verzijo predelave, ki naj bi bila podobna nadgradnjam tipa Resident Evil 2 in 3 Remake.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime