Better Call Saul dobil dražilnik za svojo zadnjo sezono

Od 5. sezone serije Better Call Saul bosta kmalu minili dve leti in gledalci že dolgo pogrešajo avanture šarmantnega in prevarantskega odvetnika Jimmyja McGilla, ki bo svoj epilog doživel v še zadnji, 6. sezoni.

Ta je med snemanjem naletela na kar nekaj preglavic. Ena od teh je bil seveda koronavirus, ki je zamešal štrene produkciji, še večji problemi pa so se zgodili lani poleti, ko je zaradi infarkta skupaj padel glavni igralec Bob Odenkirk, a ta si je k sreči opomogel. Zdaj je produkcija očitno dovolj napredovala, da je produkcijska hiša AMC spočela prvi kratki dražilnik.

Ta nam ne pove preveč, saj vidimo samo dvojčka družine Salamanca, ki se sprehodita skozi sceno, ki je ravno sredi policijske preiskave. Dvojčka sta prispela v Lalovo graščino, ki je bila center eksplozivnega zaključka 5. sezone in seveda nevaren dvojec brez odgovorov preluknjane vile ne bo zlahka zapustil.

Žal napovednik ne vsebuje datuma izida, a pozorne oči gledalcev so opazile eno podrobnost, ki zna namigniti na izid spomladi. V videu namreč lahko vidimo, da so policijski raziskovalci razne dokaze po tleh označili s tablicami, te pa navadno nosijo številke, a v napovedniku sta to črki D in R. Če gremo po abecedi to po ameriškem datumu nanese 4 in 18, kar naj bi pomenilo 18. april. AMC je nato namignil tudi v Twitterju, kjer je zapisal “označite koledarje”.

O zadnji sezoni se ne ve veliko, je pa potrjeno, da bo razdeljena na dva dela, tako kot je bilo to v predhodniku Breaking Bad. AMC je bil leta 2012 naravnost krut, saj se je prva polovica 5. sezone zaključila ravno takrat, ko je Hank odkril zloglasno knjigo na straniščni školjki, gledalci pa so nato morali počakati skoraj eno leto na zaključek serije. Upamo, da bomo tokrat vse odgovore dobili prej.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime