Serija Gospodar prstanov končno prejela svoj prvi napovednik

Najbolj draga serija v zgodovini televizije je včeraj končno razkrila svoje čare v podobi prvega dražilnika. Tega je Amazon zavrtel med tradicionalnim Super Bowlom in tako dosegel maksimalno število ljudi, katerim se morda do sedaj sploh ni sanjalo, da nas bo še letos dočakala nova serija v fantazijski deželi Srednjega sveta.

The Rings of Power bo sledila dogajanju v 2. veku Srednjega sveta, kar jo časovno postavi dolgo pred filmskim dogajanjem iz Bratovščine prstana. Takrat se bo Sauron imenoval Mairon in njegov pohod proti moči se je šele dobro začel, ljudje v Srednjem svetu pa se sploh ne zavedajo nove nevarnosti, ki preti iz strani Mordorja.

The Rings of Power vsekakor ni videti slabo, a po drugi strani je to nekaj povsem drugega kot pa filmske mojstrovine, ki nam jih je dve desetletji nazaj dostavil režiser Peter Jackson. Zdi se, da so filmi nosili bolj zamazano in temačno podobo, medtem ko je serija vizualno bolj čista in svetla. Ravno zaradi tega je The Rings of Power že bila deležna obsojanja oboževalcev, ki so vizualni stil označili za “nekaj dragega, ki je vseeno videti poceni” in serijo začeli enačiti z The Wheel of Time, ki prav tako prihaja od Amazona in je bila v prvi sezoni deležna kar nekaj grobih kritik.

Seveda je obsojanje iz 60 sekund dolgega posnetka nesmiselno in za polne vtise bo treba počakati do 2. septembra, ko nas bo na pretočnem servisu Amazon Prime dočakala uvodna epizoda Shadow of the Past.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime