Street Fighter 6 uradno najavljen preko prvega dražilnika

Založnik Capcom je dober teden nazaj na svoji strani zagnal skrivnosti odštevalnik, ki je pridno tiktakal in med igralci spočel ogromno ugibanja, kaj se bo zgodilo, ko se bodo na ekranu izpisale same ničle.

Spočetih je bilo kar nekaj dobrih in zanimivih predvidevanj. Odštevanje se je končalo ravno na ponedeljek, 21. februarja, kar je pri Američanih praznik in sicer se takrat odvije Predsednikov dan. Bistri umi so zadevo napeljali na Resident Evil 4 in na dolgo govoričeno predelavo, saj v tej igri rešujemo predsednikovo hči iz rok španskih zombijev.

A prav so imeli na koncu vsi tisti, ki so bili prepričani, da bo Capcom na ta dan napovedal nov del pretepaške serije Street Fighter. To se je na koncu tudi zgodilo in dobil smo kratki dražilnik, ki pokaže Ryuja, ta pa se postavi naproti Luku, ki je bil 45. in hkrati zadnji novi pretepač predhodnika Street Fighter 5.

Žal kakšnih novih informacij Capcom ni sporočil, razen tega, da bomo več izvedeli enkrat poleti. Zdi pa se, da bo nova igra nosila bolj realistično podobo v primerjavi s prejšnjim delom.

Res upamo, da bo imel Street Fighter 6 boljši začetek od svojega predhodnika. Temu je namreč leta 2016 na začetku manjkalo kar nekaj vsebine in založnik je igro prepakiral v izdaji Arcade in Champion Edition ter na koncu le izgotovil izdelek, ki je vreden svojega slavnega imena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime