Microsoft naj bi razmišljal o delu na igri Fallout: New Vegas 2

O novem, enoigralskem Falloutu lahko te dni samo sanjamo, saj ima Bethesda polne roke z izdelavo Starfielda, nato pa pride na vrsto še nov del serije Elder Scrolls. A morda bo tule v pomoč končno priskočil Microsoftov denar, ki si očitno želi za te franšize malce več rednih izdaj novih delov kot pa da dobimo nekaj novega vsakih deset let.

Novinar Jeff Grubb zdaj poroča, da zna res nekaj biti na temu in v svoji oddaji Grubbsnax je povedal, da naj bi se znotraj pisarn začeli pogovori o nadaljevanju zdaj že legendarne igre Fallout: New Vegas. Seveda so vse skupaj zaenkrat govorice, a Microsoft naj bi resno začel razmišljati o projektu z imenom New Vegas 2, za razvoj pa obstaja veliko zanimanja, saj naj bi kodiranje spočel slavni studio Obsidian Entertainment, ki je spočel tudi original, tega pa mnogi označujejo za najboljšo Fallout igro vseh časov.

S tem bi se tudi izpolnile mokre sanje vsakega navdušenca nad to franšizo, ki New Vegas še danes, po 12. letih od izida originala, redno zaganjajo in nanj nameščajo modifikacije. Grubb sicer opozarja, da je takšen morebiten projekt še leta stran od realizacije, a dobra novica je vsaj to, da se je o njem začelo plodno razmišljati.

Če si morda kaj nove Fallout vsebine želite že zdaj, potem je morda smotrno pogledati v smer večigralske igre Fallout 76. Ta je nedavno dobila načrt prihajajočih posodobitev v letu 2022 in bo v jeseni dobila večjo štorijalno razširitev The Pitt.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime