State of Decay 2 nova posodobitev prenovi grafiko

Če ste se naveličali preganjanja zombijev v dokaj povprečnem Dying Lightu 2, potem je morda čas, da pogledate v svet še ene odprtosvetne in hkrati enako povprečne pobijalčine nemrtvih State of Decay 2. Ta je izšla že leta nazaj, a prav tako ponuja sodelovalno igranje, razvijalec Undead Labs pa ji ves čas dodaja novo vsebino in razširja igralne mehanike.

Igra je tako nedavno dobila že svojo 29. posodobitev, ta pa je v igro vpeljala cel kup zanimivosti. Zagotovo najbolj pomembna je grafična prenova treh originalnih map Cascade Hills, Drucker County in Meagher Valley. Vse tri se zdaj ponašajo z bolj naprednimi teksturami, veliko sprememb pa je doletelo tudi osvetlitev, tako da je zdaj celokupno slika veliko bolj živa in tudi realistična.

Poleg tega je Undead Labs poskrbel tudi za večji FOV oziroma razpon vidnega polja, ki ga zdaj lahko navijete do stotice in pogled tako veliko bolj oddaljite izza hrbet svojega trenutno nadzorovanega heroja.

Vse to je super, a skrajni čas bi že bil, da nam razvijalec pove tudi kaj več o nadaljevanju State of Decay 3. Ta je julija 2020 dobil prvi dražilnik, a od takrat o zadevi nismo izvedeli praktično ničesar, razen da na njem dela večja ekipa in da razvoj podpira tudi Xbox Game Studios.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime