Igra Ghostwire: Tokyo dobila brezplačno vizualno novelo

Glede na nedavno izdani igralni napovednik je Ghostwire: Tokyo sicer videti hudo zanimivo, a vseeno smo ostali po razlagi štorijalnih dogodkov nekam zmedeni. To stvar bo zdaj poskušala razrešiti vizualna novela Ghostwire: Tokyo – Prelude, ki se odvije pol leta pred tistimi dogodki, ki jih bomo videli znotraj igre.

V Preludu bomo spremljali zgodbo detektiva KK-ja, ki je že veteran policijskih poslov in se je znašel pred novo uganko. Raziskati mora namreč primer izginulega prijatelja in KK hitro ugotovi, da se tokrat ne bo soočal samo z nasprotniki iz mesa in krvi, ampak da ga čaka tudi nekaj srhljivega in paranormalnega.

Prelude je razvil drug studio kot pa originalna igra, vizualna novela pa bo sicer prežeta z grozljivostjo in živimi urbanimi legendami, a za razliko od same igre bo atmosfera tokrat bolj sproščena. To gre na račun tega, da tukaj pač ne bomo gledali nekih akcijskih vložkov, prav tako pa v Prelude nevarnost še ni povsem zajela ulice Tokia, tako da bomo gledali v postopni razvoj dogodkov, ki je nato pripeljal do resnične žive more.

Ghostwire: Tokyo – Prelude je zdaj že na voljo za konzoli PlayStation 4 in 5, igranja pa se lahko lotite povsem brezplačno. Lastniki PC-jev boste na svoje kopije morali počakati malce dlje in sicer vse do 8. marca.

Ghostwire: Tokyo v celoti izide 25. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime