Obetavni RPG Forspoken zamaknjen za kar 5 mesecev

Založnik Square Enix je igro Forspoken najavil skoraj točno eno leto nazaj in z napovedjo hitro vzbudil zanimanje igralcev. Enkrat za spremembo namreč nismo gledali v neko predelavo ali pa nadaljevanje neke serije, ampak povsem svežo franšizo, v kateri glavno vlogo igra Frey Holland – mlado dekle iz New Yorka, ki se je po spletu okoliščin preselila v fantazijsko deželo.

Forspoken ni navdušil samo zaradi svoje grafične podobe, ampak tudi na račun svojega hitrega premikanja po svetu, ki so ga krasile vrhunske animacije. Sicer je glasovno podajanje v videu vzbujalo nekaj skrbi in v igralnem posnetku smo gledali v nekam nizke sličice na sekundo, a upanje je ostajalo, da bo razvijalec te stvari popravil do izida.

Na tega pa se bomo morali še malce načakati. Igra je bila zapovedana za 24. maj, a tega datuma ne bo niti približno ujela. Razvijalec Luminous Productions je namreč preko Twitterja najavil, da igra potrebuje še kar nekaj dodatnega kodiranja zato je s težkim srcem izid zamaknil za nekaj mesecev in Forspoken bo po novem izšel 11. oktobra.

Forspoken je ena tistih iger, ki bodo že ob izidu nosile višjo cenovno nalepko. To ne bo veljalo samo za konzole, ampak tudi za PC – na Steamu boste za igro odšteli 79,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime