Predelava Dead Spaca bo čez nekaj dni dobila nov prenos v živo

Ne morem vam povedati, kako sem vesel, da se Dead Space, ena mojih najljubših grozljivk, zopet vrača med nas. Čeprav bi si želel povsem frišnega dela franšize, sem vesel že tega, da je EA znamko ponovno obudil in razvoj predelave prvega dela zaupal razvijalcu Motivu. Originalni studio Visceral je namreč šel že dolgo tega pod rušo in čeprav se navadno okoli svežega razvijalca, ki se oprime izdelka nekoga drugega, porajajo dvomi, je Motive dovolj talentiran in ga naprej žene ljubezen do igre, tako da je bil razvoj zaupan v prave roke.

Najava projekta se je zgodila septembra lani in razvijalec je bil do oboževalcev zelo direkten in je pokazal nekaj posnetkov iz zelo zgodnje verzije igre. Novi Dead Space bo popolna predelava originala v pogonu Frostbite, tako da ne bomo gledali samo v boljše teksture, ampak bo Motive predelal vsak centimeter igre – od osvetljave do animacij, dodal pa naj bi celo nekaj novih stopenj, ki so bile izrezane iz originala.

Motive bo 11. marca pripravil svež prenos v živo, ki glede na Twitter najavo obljublja vpogled v prenovljeni zvok igre. Ta je bil že v originalu naravnost vrhunski, a od takrat je preteklo že nekaj časa in PlayStation 5 vsebuje med drugim napreden obkrožujoči zvok Tempest 3D, tako da zna biti grgranje vesoljcev še bolj nagnusno. Prenos v živo se bo zgodil ob 19.00, spremljali pa ga boste lahko preko zgornjega video okna.

Novi Dead Space še nima datuma izida in res bi bil čudež, če bi zadeva izšla že letos. A držimo fige, da bomo v novem posnetku dobili vsaj okvirni datum in nekaj novih igralnih izsečkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime