Amazon naj bi bil v pogajanjih za serijo God of War

Spletna stran Deadline poroča, da naj bi Amazon trenutno bil v poganjanjem s Sonyjem glede njihove popularne franšize iger God of War. Amazon bi s tem obogatel svoj pretočni servis Prime, ki pa mu, za razliko od Netflixa, manjka kakšna poštena serija, ki je bila ustvarjena po igričarski predlogi.

Pri morebitni seriji bi razvojne vajeti nosila Mark Fergus in Hawk Ostby, ki sta z Amazonom že sodelovala, saj sta to glavna možakarja popularne znanstveno-fantastične opere The Expanse. Amazon bi za ustvarjanje novega projekta vpoklical še Rafa Judkinsa, ki je ustvaril srednje dobro sprejeto serijo The Wheel of Time.

Več trenutno ni znanega in nobeno od podjetij govoric ni potrdilo ali zavrnilo. Amazon naj bi bil pred kratkim v podobnih pogovorih za ustvarjanje serije po licenci Mass Effect, a tudi ta govorica do sedaj še ni bila potrjena. Sony po drugi strani poskuša vse svoje večje franšize preseliti na filmska in televizijska platna. Nedavno izdani film Uncharted je sicer požel bolj povprečne ocene, a veliko več upanja vlagajo v serijo The Last of Us, ki trenutno nastaja pod okriljem HBO-ja.

Upamo samo, da tokrat ne bomo gledali v igralca Toma Hollanda, Sonyjevega ljubljenca, ki se je pojavil v Spider-Man filmih in nazadnje tudi v Unchartedu, kjer je prevzel vlogo Nathana Drakea. Bi bil pa za glavno vlogo kar pripraven Nick Offerman, ki nosi tisti jezen obraz Kratosa, a Sony verjetno cilja na nekoga mlajšega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime