Returnal dobiva sodelovalno igranje in brezplačen DLC

Returnal je bila ena prvih in hkrati najboljših ekskluziv, ki so pozdravile konzolo PlayStation 5, razvijalec Housemarque pa je preko nje postal novo večje ime igričarske industrije. Slabo leto po izidu dobiva igra nekaj dodatne vsebine, ki bo za igranje povsem brezplačna.

Posodobitev 3.0 je tako obsežna, da nosi celo svoje ime Ascension, s sabo pa prinaša dve pomembni novosti.

Prva od teh je sodelovalni način s še enim igralcem, tako da bo kruti in nezemeljski svet postal za kanček manj nevaren. Returnal spada v žanr rouge-lite iger in je tako presneto zahteven podvig, ki vas ob vsaki smrti zopet pošlje na začetek igre. Ravno zaradi tega je veliko igralcev nad igranjem hitro obupalo, dodatno težavnost pa igra povzročala s svojo nezmožnostjo shranjevanja napredka. K sreči je Housemarque preko posodobitve omogočil shranjevanje, s sodelovalnim igranjem pa bodo poskrbeli za dodatno nižanje težavnosti, brez da bi s tem spreminjali mehanike igranja.

Ascension bo hkrati v igro vpeljal povsem novo vsebino v obliki brezplačnega DLC-ja Tower of Sisyphus. Gre v bistvu za stolp, ki bo v vsakem nadstropju vseboval 20 naraščajočih izzivov in ko bomo te premagali, se nam bo odklenilo novo nadstropje. Kaj nas čaka na vrhu ni znano, a glede na video se lahko veselimo nekaj novih šefov in več kot očitno je zadeva namenjena vsem veteranskim igralcem, ki so vedno v lovu na nov izziv.

Returnal: Ascension med nas prihaja 22. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime