Better Call Saul dobil napovednik za svojo še zadnjo sezono

Od 5. sezone hudo popularne serije Better Call Saul minevata že dve leti in skoraj bi se lahko zgodilo, da zadovoljivega zaključka ne bi zagledali nikoli. Ne samo, da se je produkcija zapletla v probleme glede koronavirusa, glavni igralec Bob Odenkirk je med snemanjem utrpel srčni infarkt in je šel skoraj pod rušo. K sreči se je vse razpletlo brez hujših posledic in Bob je hitro okreval ter tudi uspešno zaključil snemanje.

6. sezona nam bo prinesla še zaključni lok odvetnika Jimmyja McGilla, ki bo dokončal svojo transformacijo v Saula Goodmana, ki smo ga nato spoznali v predhodni seriji Breaking Bad. Svoje zaključke bodo dobili tudi ostali liki, ki so se znašli v Jimmyjevi orbiti in med njimi nas najbolj zanima usoda njegove žene Kim Wexler, ki je skozi vse sezone nosila pomembno vlogo, a je Saul v Breaking Badu niti ne omeni. Svoj razplet bo doživel tudi Nacho Vargo, ki si prizadeva pobegniti od kartela, zanimivo pa bo videti tudi odjavno špico Lala Salamance.

Ustvarjalec Vince Gilligan je že dolgo nazaj povedal, da bo zadnja sezona ponudila nekatere odgovore iz serije Breaking Bad in konec naj bi bi takšen, da bi nam spremenil mnenje glede nekaterih dogodkov iz originalne serije. V napovedniku na nekaj takšnega namigne tudi dobri stari Mike, ki izjavi, da se stvari ne bodo odvile tako, kot pa pričakujemo.

Vseh epizod seveda ne bomo dobili kar naenkrat, saj za produkcijo skrbi AMC, ki bo, tako kot Žive mrtvece, zadnjo sezono razdelil na dva dela. Prvi sklop sedmih epizod bomo začeli gledati 18. aprila, drugi del epizod in sam zaključek pa se bo začel odvijati od 11. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime