Na Netflixu si zdaj lahko ogledate komedijo, v kateri glavno vlogo nosi Zelenski

Preden si je nataknil kravato ukrajinskega predsednika in se spravil braniti domovino pred ruskimi napadalci, je bil Volodimir Zelenski igralec in se je najraje preizkusil v komičnih vlogah. Pretočni servis Netflix se je zato odločil svojim gledalcem predstaviti njegovo komično serijo Sluga naroda, to pa si lahko na seznam ogledov priklopite preko sledeče povezave.

Sluga naroda je bil sicer na Netflixu prisoten že prej, a je bil nato odstranjen. Zdaj je Netflix mnenja, da si serija zaradi aktualnih dogodkov zasluži še eno priložnost na televizijskih zaslonih in tako je v knjižnico povrnil vseh 24 epizod.

Te trajajo dobrih 20 minut, zgodba pa v glavno vlogo postavi Zelenskega, ki igra učitelja, ki ni preveč zadovoljen s svojo vlado. Zaradi tega v javnost pride posnetek, kjer razjarjen govori o korupciji trenutnega vladajočega telesa, ljudje pa ga nato izvolijo za predsednika Ukrajine. Zelenski, ki v seriji igra lik Vasylija Petrovycha, je za svojo vlogo dokaj nepripravljen, kar odpre široka vrata za celo vrsto zabavnih situacij.

Serija je trajala med letoma 2015 in 2019 in ni bila popularna samo znotraj Ukrajine, ampak tudi v Rusiji. Zadeva se je nato zaključila, saj se je Zelenski odločil zares stopiti v politiko in potem, ko je zmagal na volitvah, mu je za igranje zmanjkalo časa.

Netflix se kakšnih sankcij iz strani Rusije ne boji. Svoje storitve so na njihovem ozemlju ugasnili, pred kratkim pa so na svoj YouTube kanal naložili obsežen dokumentarec glede ukrajinske zgodovine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime