Ubisoft naj bi načrtoval večjo predstavitev iger, kjer naj bi najavil kopico skritih projektov

Ubisoft je velik založnik in pod sabo šteje cel kup studiev in delavcev, ki po cele dneve ne posedajo v pisarnah in gledajo v ohranjevalnike zaslona, ampak dejansko delajo na novih projektih. Kljub temu pa se zdi, da francoski založnik v zadnjih letih govori samo o Assassin’s Creedu in Rainbow Six Siegu, drugi projekti pa so bodisi zapostavljeni ali pa hitro po izidu izginejo iz trga.

A novo poročilo pravi, da naj bi se Ubisoft počasi zbujal iz zimskega spanca in da naj bi v zatišju pripravljal cel kup projektov, ki jih do sedaj še ni najavil. Vir teh govoric je Tom Henderson, ki je na spletni strani xfire zapisal, da mu je več virov zaupalo obstoj večje konference, na katero naj bi se Ubisoft že dolgo pripravljal, a jo je tik pred zdajci prestavil na neznani datum.

Ta predstavitev naj bi se zgodila pred E3 dogodkom, ki se bo odvil poleti, Ubisoft pa bi se tako izognil poplavi najav iger iz strani drugih založnikov in za nekaj časa vso pozornost preusmeril samo nase. Žal naj bi jim plane prekrižal ruski napad za Ukrajino, saj se založniku zdaj zdi čas za takšno prireditev neprimeren, zato je bilo vse skupaj prestavljeno na kasnejši datum.

Henderson pravi, da naj bi predstavitvijo videli kar 20 iger. Nekaj teh že poznamo, druge pa so totalne neznanke, seznam pa se glasi takole:

Skull & Bones
Avatar: Frontiers of Pandora
The Division Heartland
Immortals Fenyx Rising 2
Assassin’s Creed Rift
Assassin’s Creed Infinity
Ghost Recon Frontline
XDefiant
Prince of Persia: Sands of Time Remake
Prince of Persia – nova igra
The Crew 3 (Project Orlando)
Mario + Rabbids Sparks of Hope
Roller Champions
Beyond Good and Evil 2
Splinter Cell Remake
The Division Mobile
Druge mobilne igre

Kot rečeno, za nekaj od teh iger že dolgo vemo. Skull & Bones je v razvoju že celo večnost, prav tako predelava Prince of Persia ne poteka ravno kot po maslu in bi morala biti že zdavnaj zunaj.

Bolj zanimivo je domnevno nadaljevanje igre Immortals Fenyx Rising, ki je bil eden bolj originalnih naslovov izpod Ubisofta in nič ne bi imeli proti novi igri. Zanimiv je tudi The Crew 3, Ubisoft pa naj bi delal tudi na povsem ločeni Prince of Persia igri, ki se bo igrala iz strani gledanega pogleda in 2,5 D podoba naj bi spominjala na franšizo Ori.

Upamo, da bo Ubisoft vseeno kmalu zagnal to svojo famozno predstavitev, saj bi te dni vsem prišlo prav nekaj dobrih novic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime