CDPR je potrdil, da skrivnostni obesek naslednje Witcher igre pripada risu

Razvijalec CD Projekt RED je najavo nove Witcher igre pospremil samo z eno sliko, ki kaže v sneg zakopan medaljon. CDPR je dobro vedel, da bo samo to dovolj za razvoj divjih špekulacij in teorij glede tega, kateri šoli pripada ta obesek, saj definitivno ni bil volk, prav tako pa ni spominjal na kakšno drugo Witcher šolo, ki smo jih do sedaj videli v seriji ali pa igrah.

Direktor komunikacij Robert Malinowski je zdaj za Eurogamer potrdil, da medaljon resnično pripada šoli risa, ki je do sedaj še nismo videli nikjer. Šola risa namreč uradno ne obstaja v Witcher vesolju, saj je avtor knjig Andrzej Sapkowski ni nikoli omenil in se je pojavila samo v glavah oboževalcev, ki so na Witcher Fandom Wikipediji za njo spisali kratek opis.

Šola risa je nastala po dogodkih iz The Witcherja 3, ustvarila pa sta jo Lambert in čarovnica Kiera Metz, šola pa je na koncu postala nekakšna evolucija mačje šole. Lambert je postal šef tega tabora in ga je odpeljal na 2. turnir Witcherjev, a čeprav na njem ni zmagal, si je s to potezo zopet pridobil spoštovanje drugih Witcherjev.

Zadeva se vsekakor sliši zanimivo in logično bi bilo, da bi nova igra sledila dogodkom iz tretjega Witcherja, seveda pa zna CDPR zgodbo popeljati v povsem svojo smer. Morda bi znalo biti komu tudi čudno, da bi razvijalec povzel dogodke iz ideje oboževalcev, vendar pa so tudi vse tri The Witcher igre vodile povsem svojo zgodbo, ki se je močno razlikovala od tistih iz knjig ter serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime