Call of Duty: Vanguard bo kmalu brezplačen za igranje

Med vsemi Call of Duty igrami je verjetno Vanguard tisti, na katerega so igralci najhitreje pozabili. Zadnje poglavje CoD franšize je med kritiki poželo povprečne ocene in glavna pritožba vseh je letela na utrujenost nad igralno formulo, ki vsako leto dobi bore malo nadgradenj, a od igralcev vseeno zahteva polnih 60 €.

Morda se je ravno zaradi tega založnik Activision odločil, da v 2023 prvič ne bomo dobili povsem novega frišnega dela franšize Call of Duty, saj tudi prodaja očitno ni dosegla zahtevanih standardov. Razvijalec Sledgehammer Games nad igro ni obupal in ji kmalu po izidu začel dodajati posodobitve in tudi nove mape. 14. februarja je v igro prispela 2. sezona igre, 22. marca pa smo dobili večjo posodobitev, ki je zaradi nekega čudnega razloga v igro vpeljala orožja in okraske s podpisom raperja Snoop Dogga.

Activision se je zdaj odločil, da igralcem omogoči daljše obdobje brezplačnega igranja. Enoigralske kampanje sicer ne bo možno preizkusiti, tako da se bo treba pozabavati v večigralstvu, tam pa vas bosta pričakali dve novi mapi: Gondola in Casablanca.

Brezplačno testiranje bo trajalo kar dva tedna in bo na voljo med 30. marcem in 13. aprilom. Zastonjski preizkus bo na voljo tako na PC-ju kot tudi na konzolah, več informacij pa lahko najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime