Razkrite igre za aprilski PlayStation Plus

Sonyjev servis PlayStation Plus bo kmalu doživel korenite spremembe, a do teh nas loči še nekaj mesecev, zato se bo do takrat treba pozabavati v stari ponudbi. Ta tudi v aprilu s sabo prinaša tri brezplačne igre, ki jih boste lahko v svojo knjižnico prenesli 5. aprila.

Ponudba ni slaba, a spet znotraj ne boste našli kakšnega resnično velikega naslova. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ima denimo zvesto igralno publiko, ki je leta 2020 navdušeno pozdravila predelavo, ta pa se je dokaj dobro odrezala tudi pri kritikih. Gre za platformsko igro s simpatično podobo, v kateri lahko prevzamete nadzor nad Patrickom, Sandy in seveda SpongeBobom ter se podate skozi vrsto skakalnih izzivov, ki jih boste spremljali iz polnega 3D pogleda.

Zanimiv je tudi Hood: Outlaws & Legends, gre pa za neko večigralsko različico srednjeveškega ropanja, ki krade bogatim in daje revnim. Združili se boste v ekipe z drugimi igralci, vaša glavna naloga pa je oslabiti tiranijo, ki se je razširila skozi vso deželo. Hood nosi presneto dobro podobo, na voljo pa je pet igralnih razredov, vsak od njih pa igra pomembno vlogo pri izpeljavi uspešnega ropa.

Za konec je tu še Slay the Spire – igra s kartami, ki v formulo primeša rougelike pristop. Naslov je izšel leta 2019 in se hitro uvrstil med tiste igre, ki so jih kritiki uvrščali na vrh svojih lestvic, saj Slay The Spire uspešno združi koncept grajenja skupkov kart in zanimivega, od strani gledanega bojevanja proti naključno generiranim sovražnikom in šefom.

Kot rečeno, vse te naslove boste lahko aktivirali od 5. aprila dalje, do 4. aprila pa imate še čas za prenos marčevske ponudbe, ki jo sestavljajo naslovi Ghostrunner, Ghost of Tsushima: Legends, Team Sonic Racing in Ark: Survival Evolved.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime