Te slušalke od Dysona dejansko niso prvoaprilska šala

Jutri je 1. aprila in podjetju Dyson, ki je v glavnem znano po svojih sesalcih, se je zdelo zdaj idealen trenutek za predstavitev njihovih prvih slušalk Dyson Zone, ki so videti kot iz nekega znanstvenofantastičnega filma.

O slušalkah Dyson ni želel izdati preveč skrivnosti. Vemo sicer, da bodo brezžične in bodo delovale preko Blutooth povezave, nosile pa bodo tudi tehnologijo aktivnega preklica zvoka.

Najbolj seveda izstopa sprednji del, ki ga boste imeli poveznjenega preko nosu in ust. Tam se namreč nahaja čistilec zraka, ki vam bo ves čas pihal prečiščen zrak, brez da bi se fizično dotikal kože. Čistilec zraka vas ne bo ščitil pred koronavirusom, tako da je njegov glavni namen čiščenje onesnaženega zraka znotraj mest, kar je sicer resda problem, a nismo prepričani, da je čistilec zraka, ki ga nosite na obrazu, prava rešitev te zagate.

Spletna stran Stuff se je dokopala do testnega primerka, pri svojih vtisih pa so zapisali, da je čistilec zraka presneto glasen in se ga sliši, pa čeprav imaš vključeno funkcijo preklica zunanjega zvoka. Problem je tudi v tem, da so Dyson Zone slušalke več kot očitno namenjene za sprehajanje po vsakdanjih opravkih, saj drugače čistilec zraka nima ravno veliko smisla, a v trgovinah moraš še vedno nositi masko, tako da bi moral slušalke sneti z glave ali pa si spodaj nadeti dodatno masko, kar iz vsega skupaj naredi pravo zmedo zaščite in pihajočega zraka.

Skratka, zadeva je vsekakor zanimiva za ogled, a ima še cel kup problemov glede praktične uporabe. Slušalke naj bi izšle enkrat letos, na uradni strani pa se lahko prijavite za obveščanje glede novosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime