The Stanley Parable: Ultra Deluxe prihaja aprila

Razvijalec Crows Crows Crows nas je leta 2013 presneto presenetil, saj je takrat izdal igro The Stanley Parable. Gre za naslov, ki na prvi pogled ni videti nič posebnega. Igramo navadnega pisarniškega delavca Stanleyja, ki je celo življenje pridno hodil na delo, se tam oglašal na telefon in občasno kaj vtipkal v računalnik. Enega dne, ravno takrat ko v njegovo življenje stopimo mi, pa se odloči vstati izza svoje mize in raziskati svojo okolico, hitro pa tudi postane jasno, da se za stenami pisarn skriva marsikaj čudnega.

The Stanley Parable je igralcem poskušal predstaviti vse klišeje prvoosebnih naslovov, ponorčeval pa se je iz iger na splošno ter nam za igranje ponudil cel kup različnih poti. Vse skupaj je pospremil zanimiv zvočen govorec, ki je komentiral praktično naš vsak korak in je bil tudi plodno vpleten v igralni proces.

The Stanley Parable se zdaj vrača in sicer s podnaslovom Ultra Deluxe. Crows Crows Crows je na tej nadgradnji delal dolgo in čeprav naj bi bila originalna izkušnja še vedno ista, bo hkrati močno dopolnjena in razširjena. Razvijalec obljublja, da nas čaka zopet cel kup presenečenj v življenju Stanleyja, ki bo zopet igral glavno vlogo, vrača pa se tudi zvočni govorec Kevan Brighting, ki bo tokrat izustil nekaj novih vrstic.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe je končno dobil tudi datum izida. Na PC-ju in vseh konzolah ga bomo lahko igrali 27. aprila, igro pa si lahko na Steamu dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime