Epic Games podarja strategijo Total War: Warhammer

Že dolgo nismo zapisali novice o kakšni brezplačni igri, ki jo ponuja Epic Games, a za to obstaja tehten razlog. Založnik je namreč v zadnjih tednih resda podelil vrsto iger, a veliko od teh je bilo podeljenih že prej ali pa se je šlo za neke manjše naslove, ki ob poplavi vseh iger trenutno niti niso vredne vašega časa.

Vendar pa bomo za ta petek naredili izjemo, saj je Epic Games v ponudbo poslal zopet nekaj otipljivega. Gre za strategijo Total War: Warhammer, ki je sicer stara že 6 let in razvijalec Creative Assembly je po njej spočel še dve kvalitetni nadaljevanji, a originala igra še vedno lahko stoji na svojih nogah. Še več, zanimiva zna biti tistim, ki so se vedno želeli spraviti v preigravanje te trilogije iger, a jim je bil tretji del preveč zakompliciran in bi se raje postopoma spustili v igranje preko bolj preprostih mehanik prvega dela.

Total War: Warhammer vas čaka za prenos na naslednji povezavi, Epic Games pa je v ponudbo vključil nekaj brezplačnih DLC-jev. Teh je 6 in jih najdete na sledeči povezavi, aktivacija pa je presneto nerodna, saj morate odpreti vsak DLC posebej in nato opraviti celoten postopek nakupa, kar je zamuda. Priporočamo, da pri vsakem kliknete raje znak + in ga tako dodate na seznam želja, kar nato poenostavi “nakup”.

Epic Games je ponudbo zaokrožil še z igro City Of Brass, ki je bila sicer že enkrat prej podeljena, a to je bilo leta 2019. Gre za prvoosebno akcijsko igro, ki malce spominja na Prince of Persia, le da dogajanje spremljamo iz druge perspektive.

City of Brass vas čaka tule, obe igri pa bosta brezplačni do 7. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Mogoče v pomoč, kdor bo želel tudi add one pri warhammerju, jaz sem vse dodatke dal v voziček in potem z enim klikom “kupil” vse.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime