Rainbow Six Siege prihaja na telefone

Popularno večigralsko igro Rainbow Six Siege bomo kmalu lahko igrali tudi mobilno. Založnik Ubisoft je namreč včeraj uradno predstavil Rainbow Six Mobile, taktično prvoosebno streljačino za telefone, ki bo svoje korenine postavila v popularno igro Siege.

Igranje se bo vrtelo okoli načina 5v5, kjer bo ena ekipa branila informacije, napadalci pa bodo preko prebijanja zidov, dronov in drugih zabavnih napravic poskušali izmakniti te občutljive informacije. Igranje je v napovedniku videti preprosto in spominja na Siege, seveda pa so bile kontrole prilagojene zaslonom na dotik, tako da bo merjenje manj natančno in bolj samodejno.

Tu bodo tudi operatorji, ki jih poznamo iz Siege in te bomo tudi v Rainbow Six Mobile lahko opremljali z različnimi orožji in tehničnimi igračkami pred vsakim spopadom na mapi. Napovedani sta dve raznoliki mapi z imeni Bank in Border in treba je priznati, da takšne stopnje uničenja okolice redkokdaj vidimo v igrah. Tudi grafična podoba je presneto dobra in mišice novih telefonov bodo končno lahko izkoriščene v novi igri.

Rainbow Six Mobile bo za igranje popolnoma brezplačen in bo skoraj zagotovo uspešnica. Že nekaj časa je namreč koncept Siega v mobilno obliko prenesla igra Area F2, ki je bila praktično kopija te igre, a igralcem je bilo vseeno in so jo veselo prenašali iz spleta, dokler Ubisoft ni zadeve ugasnil zaradi kršenja avtorskih pravic. A uspeh klona so vsekakor opazili in je tudi verjetno velik razlog za obstoj igre Rainbow Six Mobile.

Datum izida še ni znan, a lahko se že prijavite za možnost testiranja, ki bo potekalo tako na Android kot tudi iOS operacijskih sistemih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime