Back 4 Blood dobiva prvi DLC Tunnels of Terror

Pol leta mineva odkar smo se originalno pozabavali z večigralsko igro Back 4 Blood, ki je kljub svoji polni ceni uspela ohraniti nekaj igralcev. Razvijalec Turtle Rock Studios bo poskušal zdaj igralno bazo razširiti preko prvega večjega DLC-ja, z naslovom Tunnels of Terror.

Glede na ime dodatka vam je lahko hitro jasno, kje nas po novem čaka avanturo. S svojo skupino preživelih se boste odpravili izpod mesteca Evansburgh, kjer smo preživeli večino originalne kampanje, pod zemljo pa nas čakajo povsem nove nevarnosti, ki pa jih nekdo mora počistiti.

DLC bo kar zajeten in njegova največja privlačnost sta zagotovo dva povsem nova igralna lika. Sharice je prekajena bivša gasilka, ki pa je svojo strast do gašenja požarov zamenjala za metanje molotovk v nemrtve. Drugi lik sliši na ime Heng, ki je bil včasih kuhar, a tudi on je v sili razmer moral zamenjati poklic in je postal profesionalni klavec pošasti, ki se zanaša na svoj zanesljivi mesarski nož.

Igralci bodo veseli tudi treh vrst novih nasprotnikov in novih misij, ki jih bodo podpirale dodatne karte za uspeh vaše odprave. Tu so seveda tudi nova orožja in znotraj temačnih podzemnih tunelov vas čaka sedem legendarnih izvedenk le teh, kjer prevladuje napredno eksplozivno kladivo, kateremu bomo lahko menjavali glave.

Tunnels of Terror med nas prihaja že 12. aprila, žal pa cena zaenkrat še ni znana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime