Kingdom Hearts 4 uradno najavljen

Franšiza fantazijskih iger Kingdom Hearts te dni praznuje že svojo 20. obletnico in založnik Square Enix je to priložnost izkoristil za uradno napoved četrtega dela, ki pa žal še nima datuma izida.

Najava je prišla v obliki napovednika, ki v stanovanju pokaže našega starega junaka, ki sliši na ime Sora, ta pa se zbudi na kavču, ujet znotraj modernega mesta in dimenzije Quadratum. Ne traja dolgo, da se nato sredi mesta izrodi ogromna črna pošast, ki začne povzročati težave in Sora se hitro vrže na delo in preko spektakularnih potez skoči do tistega, kar naj bi bila glava demona in bitka se tu nekako zaključi. Nato vidimo Jako racmana in Pepeja, ki se sprehajata po temi in iščeta Sorota, a na koncu se tudi onadva soočita z nekim sovražnikom, ki jima pošlje strah po kosteh.

Kljub uradni najavi in napovedniku med igralci vlada skepsa, ki pravi, da Kingdom Hearts 4 še kar nekaj časa ne bo na spregled. To tezo podpira tretji del, ki je prav tako leta 2013 dobil prvi video, a je nato potreboval še dolgih 6 let, preden je prišel na spregled. Morda bo četrti del pri kovanju imel več sreče, saj je delan v pogonu Unreal Engine 5, kar bi znalo poenostaviti postopek ustvarjanja, upamo samo, da bo zadeva prispela tudi na PC.

Serija Kingdom Hearts je praktično od začetka zavezana konzolam PlayStation, a je k sreči celotno zbirko prejšnjih iger izdal tudi na PC-ju. To lahko dobite samo preko platforme Epic Games in igre so presneto drage, a če se želite pripraviti na izid četrtega dela, potem je preigravanje nekako nujno, saj je štorijalni lok močno povezan med sabo in če izpustite kakšno poglavje, potem vam ob novem delu ne bo kaj preveč jasno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime