The Batman naslednji teden prihaja na HBO Max

Prenovljeni pretočni servis HBO Max pri nas zdaj že nekaj časa pridno deluje in kmalu bomo zabeležili njegovo največjo prednost. Ta se nanaša na dejstvo, da vsi filmi iz kinodvoran založnika Warner Bros. prispejo na platformo točno 45 dni po njihovi premieri v kinih in The Batman pri temu ne bo bil izjema.

Film, ki je od izida po svetu zaslužil 735 milijonov dolarjev, se ni dobro odrezal samo v blagajnah, ampak tudi pri kritikih. Ti so bili najprej skeptični, saj je glavna vloga hodečega netopirja bila zaupana Robertu Pattisonu, ki ni ravno znan po svojih akcijskih vlogah. A Robert je presneto dober igralec in mnenja kritikov in gledalcev so se hitro obrnila in The Batman tako na IMDbju uživa oceno 8,3/10, na Rotten Tomatoes pa 85 %.

The Batman se bo na HBO Maxu pojavil 18. aprila in navdušencem nad najbolj prepoznavnim DC-jevim herojem je ogled vsekakor priporočljiv, saj to ni edini izdelek, ki ga bomo ugledali v dotični dimenziji Batmana. Pattisonu je v filmu družbo delal tudi znani igralec Colin Farrell, ta pa je vlogo Penguina odigral tako prepričljivo, da bo ta zlobec dobil čisto svojo TV serijo. Poleg tega HBO dela na še enem televizijskem izdelku, ki bo v ospredje porinil Gothamovski policijski oddelek, lokacija dogajanja pa bo Arkham Asylum – prav tista psihiatrična klinika, ki smo jo dodobra spoznali v igri daljnega leta 2009.

Neposredno nadaljevanje Batmana sicer trenutno še ni bilo uradno potrjeno, a je skoraj zagotovo v nastajanju. Režiser Matt Reeves je že izjavil, da bi rad v nov film pripeljal Mr. Freeza, Pattison pa bi se raje osredotočil na sago Court of Owls.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime