The Elder Scrolls Online lahko igrate en teden povsem brezplačno

Dolgoletni MMO The Elder Scrolls Online je v preteklosti že večkrat ponujal svoja brezplačna obdobja in zdaj je stopil v novo tosortno akcijo. Najdete jo na Steamu, igro pa lahko tako snamete in brezplačno igrate vse do 26. aprila. Ponudba je na voljo tudi na konzolah PlayStation.

Zabave vam v tem času zagotovo ne bo zmanjkalo, saj je Elder Scrolls Online na trgu že nekaj časa in v tem času je v digitalno obliko predelal pošten del pokrajine Tamriel. Večino tega ozemlja lahko preizkusite med brezplačnim obdobjem, razvijalec Zenimax Online pa je v ta paket preizkusa vključil tudi dobro sprejet dodatek Morrowind, ki nam ponuja še možnost obiska otoka Vvanderfell.

Na splošno pa se boste zabavali v celem kupu glavnih in stranskih nalog, ki jih odlikuje dobro zvočno podajanje in nekaj zanimivih razpletov štorijalnih niti. Ena večjih pomanjkljivosti The Elder Scrolls Online je sicer pomanjkljiv boj, ki čez čas preprosto postane dolgočasen, animacije pa bi si zaslužile že poštene prenove. A če vas takšne stvari preveč ne motijo in bi radi samo uživali v bogati zgodovini Elder Scrolls sveta, potem se zadevi vsekakor splača ponuditi priložnost.

Med akcijskim obdobjem je igra na Steamu tudi pošteno znižana. Osnovno igro si lahko pridobite za vsega 5,99 €, z nakupom Blackwood poglavja pa boste pridobili tudi vse razširitve Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor in Blackwood, igra pa ne zahteva mesečne naročnine.

The Elder Scrolls Online ima svetlo prihodnost, saj bo igra junija dobila novo obsežnejšo razširitev High Isle.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime