Saints Row pri ustvarjanju herojev ne bo imel nobenih omejitev glede spolov

Kreiranje junaka je eden od najbolj pomembnih vidikov vsakega RPG-ja in MMO-ja. Bolj ko je zadeva napredna, več časa bomo preživeli med finomehaničnim preoblikovanjem vsakega centimetra naše virtualne kože, dokler ne dobimo bodisi mojstrovine ali pa nekega mutanta, ki ga je med igranjem pravo veselje opazovati.

Ni pa ustvarjalnik likov zavezan samo RPG-jem, saj ga najdemo tudi v drugih žanrih. Serija iger Saints Row se že dolgo ponaša z naprednim oblikovanjem igralnih junakov in je tudi ena od prvih iger, ki je igralcem pri ustvarjanju pustila povsem odprte roke.

Sicer so tudi starejše igre pri oblikovanju dovolile veliko svobode in omogočale veliko sprememb, a zataknilo se je pri spolih. Ženske frizure smo denimo lahko nataknili samo ženskemu spolu, pobrite glave pa so bile zavezane moškim. Tako smo se morali posloviti od bujne zlatolase prinčeske, ki bi krasile naše barbare, Saints Row pa je tem zadevam naredil konec in omogočil resnično ogromno število novih kombinacij.

V to smer bo šlo tudi nadaljevanje, ki tokrat ne bo nosilo številke, saj gre na nek način za ponovni zagon serije. Novi Saints Row bo tako vseboval kar nekaj sprememb v primerjavi s predhodniki, a znotraj bomo našli tudi kar nekaj podobnosti in sem notri lahko prištejemo ustvarjalnik likov.

Ta bo najbolj podroben doslej in poleg standardnega nabora frizur, brad, nosov in oči bomo notri našli tudi bolj nore kombinacije ličil, kože, zob, umetnih okončin in celo spolov. Svoj lik boste lahko cenzurirali ali pa naokoli tekali povsem slečeni in sami se boste odločali, kaj boste našli pod in nad pasom. Zadeva bo šla celo tako daleč, da boste bradavice lahko popolnoma odstranili ali pa si za cenzuro izbrali eno od 30 različnih ikon, ki bodo na simpatičen način skrile vaš mednožni zaklad.

Na voljo bo tudi 80 različnih vozil in tudi te bomo lahko prilagajali in barvali po svojih željah. Omogočeno bo tudi kombiniranje orožij in res se zdi, da bo Saints Row največ stavil na raznoliko zabavanje v odprtem svetu. Upamo samo, da pri temu ne bodo povsem zanemarili misij in glavne zgodbe.

Saints Row prihaja med nas 23. avgusta, razvijalec Volition pa je namignil, da znamo še pred izidom dobiti ločen ustvarjalnik likov, ki nam bo nato ob izidu omogočal vnos predčasno ustvarjenega junaka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime