GOG podeljuje brezplačne kopije igre Postal 2

V žanru resnično nasilnih iger je od vedno vladalo ime Postal. Gre za franšizo, ki si ni nikoli dala opravka s kakšno dobro zastavljeno zgodbo, zanimivimi stopnjami ali pa naprednimi strelskimi mehanikami, saj razvijalec Running With Scissors najbolj uživa pri dostavljanju nasilne in nagnusne vsebine, ki nima ravno smisla, a v tem je ravno njen čar.

Postal je zaradi te svoje brezbrižnosti do družbe vedno nase vlekel kritike iz strani tistih, ki so igre označevali za nič drugega kot pa trening samomorilskih teroristov. Tako je bilo v originalu in ta sloves je prevzel tudi naslednik Postal 2 iz leta 2003, kjer smo zopet nastopili v vlogi možaka, preprosto imenovanega The Dude, ta pa se enega jutra zbudi v prikolici in se odpravi po svojih opravkih.

Naše naloge zajemajo preproste stvari kot je vnovčenje čeka, odhod na banko in obisk trgovine, kjer moramo pobrati mleko. Vsako od teh opravil ponuja več poti in vse od njih niso nasilne, a seveda igra računa na to, da bomo z orožjem začeli terorizirati okolico in na koncu uprizorili pravo apokalipso.

Če imate radi streljanje naključnih sprehajalcev, rezanje človeškega mesa preko motorne žage, lulanje v obraz nedolžnih civilistov in polivanje bencina po ulicah ter zažiganje vsakega nesrečneža, ki se je takrat znašel na vaši poti, potem je nemara Postal 2 ravno pravšnji za vas. Grafično gledano je sicer zadeva danes zastarela in animacije so res smešne, vendar pa to ne bo motilo vsakega. Poleg tega pa Postal 2 ponuja nivo svobode, ki je v svetu odprtih iger redkokdaj srečamo in tako je igra še danes vredna zagona.

In zdaj lahko to naredite popolnoma brezplačno. Trgovina GOG namreč trenutno tala kopije igre na naslednji povezavi, vse kar morate storiti je, da se prijavite v svoj račun in sredini strani kliknete gumb za prevzem igre. S tem se boste tudi naročili na novice iz strani GOG-a, a to lahko kasneje preprosto prekličete. Za prevzem se splača pohiteti, saj bo ponudba na voljo samo še danes, nato pa bo za njo treba odšteti 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime