F1 22 bomo igrali že julija

Ko je založnik EA kupil razvijalca Codemasters se ni slinil samo po talentirani ekipi, ki je že leta specializirana za ustvarjanje bogatih voznih izkušenj, ampak tudi po licenci FIA, ki jim omogoča ekskluzivne pravice do karavane Formule 1.

Tudi letos bomo dobili novo različico digitalnega dirkanja, ta pa bo nosila preprost naslov F1 22. Napoved je pospremil kratki dražilnik, ki sicer ni preveč zgovoren, a Codemasters je kasneje navrgel nekaj dodatnih podrobnosti.

Vrača se bogata kariera iz lanskega poglavja, ta pa bo tokrat še bolj razširjena in bo ponujala dodatne možnosti spremljanja zgodbe novega dirkača. Vrača se tudi igralni način My Team, ki nam bo omogočil nadzorovanje povsem svoje F1 ekipe, to pa bo šlo na dušo vseh tistih, ki se radi poigrajo z menedžerskimi prvinami športnih iger.

Codemasters se hvali tudi z napredno umetno inteligenco, ki naj bi vsakemu igralcu ponudila pošten dirkalni izziv, umetnopametni dirkači pa se bodo dinamično prilagajali našemu znanju vožnje skozi ovinke. Najbolj preseneča podpora za VR sisteme, ki bo znotraj igre že od samega začetka. Veterani dirkanja boste znali povedati, da je naveza VR očal in volana nekaj posebnega in navadno takšno podporo dobimo samo preko modifikacij ali pa jo razvijalec doda šele kasneje, preko kakšne zapoznele posodobitve.

F1 22 izide 1. julija, prednaročila pa se že izvajajo na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime