Pretočno igranje PlayStation Now prihaja tudi v Slovenijo!

Sony je prejšnji mesec napovedal prenovo svojega naročniškega servisa PlayStation Plus in tega na lep način razdelil na tri različne stopnje, vsaka od njih pa bo ponujala svoje prednosti in cenovne postavke. Vendar pa se je pri tej razdelitvi pri nas malce zalomilo, saj višje stopnje naročnine zaobjemajo pretočno igranje preko servisa PlayStation Now, ta pa pri nas ni bil na voljo.

Ob najavi je tako Sony povedal, da bodo nepodprti trgi deležni četrte možnosti naročnine z imenom PlayStation Plus Deluxe, zdaj pa se je založnik zopet premislil. Slovenija bo tako stopila v korak s časom in končno bo tudi na naših tleh omogočeno pretočno igranje iger, kar naredi ponudbo precej bolj zanimivo in privlačno.

Poglejmo si torej še enkrat prenovljeni PlayStation Plus in kaj nam bo vsaka naročnina navsezadnje tudi prinesla.

Na najnižji stopnji se nahaja možnost Essentials. Ta je ostala enaka kot dosedanji PlayStation Plus, kar zaobjema dve igri mesečno, možnost oblačnega shranjevanja in dostop do večigralstva, za to pa bomo odšteli 8,99 € mesečno oziroma 59,99 € letno.

Druga stopnja je PlayStation Plus Extra, ki vsebuje prej naštete dobrote, k tem pa lahko dodamo še 400 iger iz konzol PS4 in PS5 – ta katalog vsebuje uspešnice kot so God of War, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales in Returnal. Tale opcija vas bo stala 13,99 € mesečno in 99,99 € letno.

Najvišja stopnja sliši na ime PlayStation Plus Premium, ta pa v sebi drži vse prej naštete bombončke, ponudba pa drži tudi dodatnih 340 iger iz konzol PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 in PSP, ki jih bomo lahko igrali samo preko pretočnega igranja, za to pa bo treba mesečno primakniti 17,99 € ali pa 119,99 € za celo leto. Pretočno igranje bo omogočeno na konzolah in tudi PC-ju, kar pomeni, da bomo tehnično gledano končno lahko igrali Bloodborne na PC-ju.

Sony je tudi malce bolj točno opredelil datume nove ponudbe. Prenovljeni PlayStation Plus se bo 23. maja najprej pojavil na azijskih trgih, v Evropi pa bo zaživel 22. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime