Diablo Immortal vendarle prihaja tudi na PC, znan tudi datum izida

Se spomnite polomije, ki se je pripetila Blizzardu ob najavi igre Diablo Immortal? Razvijalec se je sredi svojega dogodka BlizzCon pogumno postavil na oder in vsem zvestim oboževalcem, ki so nestrpno pričakovali novice glede Diabla 4, napovedal Diablo Immortal – igro, ki jo bomo lahko igrali samo preko telefonov.

Težko je verjeti, da se je to zgodilo debela štiri leta nazaj in Blizzard je od takrat šel skozi vrsto sprememb, a veliko ljudi ravno ta dogodek označuje za njihovo prelomnico, zaradi katere so izgubili tiste najbolj goreče privržence, podjetju pa je od takrat šlo samo še na slabše.

Vendar pa so vmes vseeno minila štiri leta in več kot jasno je, da je Diablo Immortal postal precej večji zalogaj, kot je bilo sprva zamišljeno. Zadeva je zdaj videti kot prava Diablo igra in ne samo nek mobilni klon, preko katerega bi lahko hitro zaslužili, razvijalec Blizzard pa se zdaj pri razvoju končno približuje zaključni ravnini.

Tako je bil včeraj napovedan uraden datum izida, ki se bo zgodil 2. junija, najavo pa je pospremilo tudi pošteno presenečenje. Diablo Immortal bo namreč poleg iOS in Android sistemov obiskal tudi PC, kar je bila dolgo želja vseh oboževalcev Hudičevca. Verzija za PC se bo prav tako rodila na začetku junija, a samo v obliki odprte bete, tako da bo na končno verzijo treba počakati še kakšen mesec ali dva. Blizzard je potrdil, da bo predelava za PC pospremljena s prilagojenimi kontrolami, ki bodo na PC-ju podpirale tipkovnice in tudi igralne ploščke. Za telefonski verziji lahko opravite predčasno registracijo in sicer preko naslednje povezave.

Delo se medtem nadaljuje tudi na Diablu 4, ki je dobil nekaj novih igralnih napovednikov, izid pa zaenkrat ostaja neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime